Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 اسفند 1397 - 15:40

سبزی پلو با کیلکای برشته

سبزی پلو با کیلکای برشته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج ایرانی   3 پیمانه

سبزی پلویی   350 گرم

کره یا روغن   100 گرم

ماهی کیلکا   500 گرم

زعفران حلکرده    3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل    به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بشوئید ،بخیسانید و آبکش کنید.آن گاه با سبزی پلو مخلوط کنید.

سپس در قالب های کوچک قدری کره یا روغن بمالید،اینک تعدادی ماهی کیلکای مزه دار کرده با زعفران،نمک و فلفل را کف قالب قرار دهید و با پلو روی سطح آن را بپوشانید و بفشارید.

حالا روی قالب ها را سلفون بکشید و در سینی فر قرار دهید و به مدت 30-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد آن را بپزید.

حالا در ظرف مناسبی پلو را برگردانید و در کنارش چند عدد ماهی کیلکای برشته  بگذارید.

کیلکاها را تمیز کنید و در صافی بریزید.سپس با نمک مزه دار کنید و در ظرف دیگری قدری آرد و زردچوبه بریزید و کیلکاها را در آن بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید تا برشته و چیپسی شود.

 یادآوری:

می توانید با پلوی ساده نیز این غذا را سرو کنید.

برچسب ها: غذای سنتیسبزی پلو با کیلکاغذای شب عیدغذای نوروزیکیلکای برشتهپلوی شب عید تعداد بازديد: 50 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است