Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:50

طولانی خورش

طولانی خورش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

ران یا سینه مرغ 500 گرم

نمک،‌ فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پیاز 1 عدد متوسط

پودر مغز گردو 200 گرم

سبزی محلی ریز خرد کرده 50 گرم

(زلنگ، انارایجه، خالواش)

روغن به میزان لازم

رب انار ملس یک‌پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

مرغ را همراه با‌ نمک، ‌فلفل، زردچوبه، پیاز و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی روی حرارت اجاق بپزید.

آن‌گاه تکه‌های مرغ و پیاز را از آب مرغ جدا کنید و گردو را در آب مرغ بریزید و با حرارت ملایم حدود  یکساعت بپزید (هرازگاهی آن را هم بزنید).

سپس سبزی را در تابة مناسبی با قدری روغن تفت دهید و به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید خورش30 دقیقه  دیگر بپزید.

حالا رب انار را بیفزائید و خورش را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا به روغن بیفتد.

اینک تکه‌های مرغ را در خورش قرار دهید و مجدداً 30 دقیقه دیگر خورش را بپزید تا خورش جا بیفتد.

در نهایت خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.

یادآوری:

سبزی این خورش باید به سبک شمالی‌ها سائیده شده و کاملاسرخ شود.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیغذای اصیل ایرانیطولانی خورشطولانی خورش لاهیجانخورش سنتی شمالیمواد لازم برای تهیه طولانی خورشروش تهیه طولانی خورش لاهیجان تعداد بازديد: 1038 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است