Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:38

خورش زرشك (ویژه‌ی كرمانشاه)

خورش زرشك (ویژه‌ی كرمانشاه)

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر:

روغن ............... به میزان لازم

پیاز خردكرده................  2 عدد

گوشت گوسفندی................. 750 گرم

 لپه‌ی خیس كرده ............. یك‌دوم پیمانه

زرشك ...............250 گرم

نمك، فلفل و ادویه............... به میزان لازم

 طرز تهیه :

قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق قرار دهید. قدری روغن در آن بریزید، پیاز را بیفزائید و سرخ كنید. آن‌گاه گوشت را كه به صورت قیمه‌ای خرد كرده‌اید، به آن بیفزائید و تفت دهید و همراه با مقداری آب، بپزید. سپس لپه را نیز اضافه كنید. همین كه لپه پخت، زرشك، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو، میل نمائید.

برچسب ها: خورشخورش زرشکطرز تهیه خورش زرشکخورش زرشک کرمانشاه تعداد بازديد: 634 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است