Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:51

قورودی شوربا

قورودی شوربا

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

قورما (گوشت خورشی سرخكرده ) 4 تكه‌ 100 گرمی

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع به میزان لازم

زردچوبه یك‌‌دوم قاشق چایخوری

آب1 لیتر (4 پیمانه)

كشك  180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

سیرداغ  3 قاشق سوپخوری

نعناداغ 2 قاشق سوپخوری

نمك در صورت نیازبه میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزامنش

 

گوشت، پیازداغ، 2 قاشق سوپخوری روغن و زردچوبه را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه آب را بیفزائید و گوشت را بپزید. حالا كشك را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. (مراقب باشید كه كال‌جوش، پس از افزودن كشك، نجوشد!)

سپس سیرداغ و نعناداغ را اضافه كنید و كال‌جوش را از روی اجاق بردارید. اكنون كال‌جوش را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با نان میل كنید.

 

برچسب ها: قورودی شورباروش تهيه قورودی شوربامواد لازم قورودی شورباآشپزي با قورودی شورباآموزش قورودی شوربا تعداد بازديد: 2423 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟