Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:04

كال كباب

كال كباب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سبزي معطر(خالواش- نعناع و گشنيز)ساییده شده................ 2 تا دو و نيم قاشق سوپخوري

بادمجان متوسط..................4 تا 5 عدد

مغز گردو ساييده شده................150 گرم 

سير ساییده....................2 تا 3 حبه

گلپر................. نصف قاشق مرباخوري

آب انار ترش تازه يا آب غوره....................يك ليوان

نمك................. به مقدار لازم

دانه‌هاي انارترش و فلفل سبز.....................بدلخواه

روش‌تهیه

سبزيها را پاك كرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشك شود بعد با كمي نمك آن راساييده يا خيلي ريز خرد كنيد. بادمجانها را روی آتش یا در فر کاملا کباب کنید و پوست بگيريد و با گوشت كوب آن را له كنيد. سپس بادمجان و مغز گردو و سير و سبزيها را با هم مخلوط كنيد و آب انار يا آب غوره را كم كم به آن اضافه كنيد. به اندازه‌اي كه خيلي رقيق نشود.

 اگر نمك آن كم بود نمك و گلپر را به آن اضافه نماييد بعد آن را در ظرفي ريخته و با دانه هاي انار ترش و فلفل سبز تزيين كنيد و اگر ميل داريد كه كال كباب كمي مزه تند داشته باشد همراه سبزيها يك دانه فلفل سبز تند اضافه نماييد.

برچسب ها: غذای شمالیکال کبابطرز تهیه کال کبابسبزی معطرگلپر تعداد بازديد: 212 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است