Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:06

هلیم گندم

هلیم گندم

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گندم  400 گرم

 

برنج  100 گرم

 

گوشت سردست یا گردن  500 گرم

 

سینه مرغ 250 گرم

 

شیر 1 لیتر

 

خامه  200 گرم

 

نمك، دارچین و شكر  به میزان لازم

آشپزباشی- آرزو صفری

 

ابتدا گندم و برنج را بخیسانید. آن گاه آن را با 2 لیتر آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. حالا با گوشتكوب برقی یا مخلوط‌كن، نیمی از آن را له كنید.

گوشت را با یك عدد پیاز بپزید. در اواخر پخت، مرغ را بیفزائید تا گوشت مرغ هم پخته و آبش كشیده شود. اكنون گوشت را ریش‌ریش كنید و به گندم بیفزائید. كم‌كم شیر را اضافه نمائید و آن را هم بزنید تا زمانی كه هلیم كشدار و نرم شود. نمك آن را بچشید، خامه را اضافه و شعله را خاموش كنید.

اینك هلیم را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با دارچین و شكر تزئین نمائید. در برخی شهرها مثل مشهد، روی هلیم را با قیمه تزئین می‌كنند كه در این صورت، شكر حذف می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیهلیم گندمهلیمآشپزباشیآرزو صفریروش تهیه هلیم گندممواد لازم هلیم گندمهلیم با گندم تعداد بازديد: 1288 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است