Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 09:02

باقلا قاتُق

باقلا قاتُق

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

روغن یا كره به میزان لازم

 

سیر خردكرده 4 حبه

 

شوید تازه و خرد كرده 1 پیمانه

 

باقلا خشك شمالی خیسانده و پوست‌گرفته 2 پیمانه

 

نمك و زردچوبه به میزان دلخواه

 

تخم مرغ 4 عدد

آشپزباشی

 

ابتدا در قابلمه‌ مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سیر را بیفزائید و قدری سرخ كنید. آن‌گاه شوید را اضافه كنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

اینك باقلا، نمك و زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید. (این كار سبب می‌شود تا باقلا در هنگام پخت له نشود). در این هنگام آب را اضافه نمائید و صبر كنید تا باقلا بپزد.

اكنون تخم‌مرغ‌ها را به آرامی بشكنید و درون خورش، بریزید. و حرارت را ملایم نمائید. درِ قابلمه را ببندید و صبر كنید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

حالا خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزیانواع خورشآشپزباشیباقلا قاتُقآموزش باقلا قاتُقطرز تهیه باقلا قاتُقدستور باقلا قاتُقانواع باقلا قاتُقآشپزی با باقالی تعداد بازديد: 1291 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است