Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:10

گارنی یاریخ (شكم پر)

گارنی یاریخ (شكم پر)

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 4 تا 5 عدد

 

روغن به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده 2 حبه

 

جعفری خردكرده 5 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

لپه 30 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.

سپس شكافی در آن‌ها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.

آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، 2 قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.

اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجان‌ها را از آن پر كنید.

اكنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.

حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجان‌ها شود.

اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی سنتیآشپزباشیگارنی یاریخشکم پربادمجان شکم پرغذای تبریزیآشپزی تبریزی تعداد بازديد: 1361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است