Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:41

كاله جوش

كاله جوش

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن  3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلال‌كرده  2 عدد

 

مغز گردوی نیمكوب               1 پیمانه (200 گرم)

 

نعنای خشك  1 قاشق سوپخوری

 

نمك و زردچوبه  به میزان لازم

 

آب  750 میلی‌لیتر

 

فیله گوجه‌فرنگی  250 گرم

 

كشك سائیده  2 پیمانه

آشپزباشی

 

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس مغز گردو، نعنا و زردچوبه را بیفزائید و مخلوط كنید. آن گاه آب را اضافه نمائید و پس از جوش آمدن، گوجه‌فرنگی‌ها را بیفزائید. بعد از چند جوش، كشك را اضافه كنید.

اكنون نمك آن را بچشید و به مدت ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. حالا كاله‌جوش را در ظرف مناسبی بكشید، و با نان خرد كرده، ریحان و پیاز، میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیكاله جوشروش تهیه كاله جوشتهیه كاله جوشمواد لازم كاله جوش تعداد بازديد: 1443 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است