Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 07:26

ترش تره

ترش تره

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

اسفناج 500 گرم

 

تره 400 گرم

 

گشنیز 200 گرم

 

برگ سیر 100 گرم

 

كره 100 گرم

 

پیازداغ 5 - 6 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد برنج 1 قاشق سوپخوری

 

آب نارنج 80 میلی‌لیتر یك‌سوم پیمانه

 

تخم‌مرغ همزده 3 – 4 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سبزی‌ را بشوئید و روی هوله‌ی تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. سپس آنها را ریز خرد كنید.

نیمی از كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سبزی را در آن تفت دهید.

حالا پیازداغ، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك آرد برنج و آب نارنج را با هم مخلوط نمائید و همراه با یك پیمانه آب به سبزی بیفزائید.

اكنون صبر كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. سپس باقیمانده‌ی كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و بگذارید بپزد. حال آن را به خورش اضافه كنید و هم بزنید.

یادآوری: می‌توانید كته را برای پذیرائی، در قالب زیبائی بریزید و اندكی برنج زعفرانی رویش بدهید.

سپس آن را خوب بفشارید و روی دیس مناسبی برگردانید. حال ترش‌تره را رویش بریزید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآموزش آشپزیغذای شمالیآشپزی شمالیروش تهیه ترش ترهدستور ترش ترهترش تره تعداد بازديد: 1858 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است