Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 04:11

چِغِرتمه

چِغِرتمه

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ حدود 1 كیلوگرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

پیاز 1 عدد

 

پیاز داغ 5 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

زعفران حلكرده 2 قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

سس گوجه‌فرنگی یا رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آب نارنج 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید و بگذارید آبش كشیده شود. آن‌گاه مرغ را ریز خرد كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

سپس پیازداغ، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را به مرغ بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا اندكی روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید و مایه‌ی فراهم‌كرده را به آن بیفزائید و دو طرف كوكو را برشته كنید.

اكنون چغرتمه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با مخلوط سس گوجه‌فرنگی و آب نارنج میل كنید.

یادآوری: چنانچه بخواهید چغرتمه را در قالب‌های مافین تهیه كنید، مایه‌‌ی فراهم‌كرده را در قالب‌های چربكرده مافین بریزید و به مدت 20 دقیقه درفر گرم‌كرده بادمای 180 درجه‌ی‌ سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرغذای شمالیآشپزی شمالیمواد لازم چغرتمهروش تهیه چغرتمهقالب مافین تعداد بازديد: 992 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است