Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 22:17

شوربه عدس

شوربه عدس

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز ریز خرد كرده 2 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

عدس قرمز دو‌سوم پیمانه

 

برنج خیسانده یك‌سوم پیمانه

 

زیره یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك  به میزان لازم

 

نان پیتا 1 عدد

 

روغن زیتون اضافی به میزان لازم

 

آبلیمو تازه به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پیاز را در روغن تفت دهید تا سبك شود و عدس و برنج را بیفزایید و قدری تفت دهید. آن‌گاه 6 پیمانه آب به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم بپزید تا سوپ جا بیفتد.

 اكنون زیره و نمك را اضافه كنید و سوپ را از روی حرارت بردارید. نان پیتا را به قطعات مثلثی شكل كوچك ببرید و در روغن تفت دهید.

حالا سوپ را برای پذیرایی در سوپخوری بكشید و همراه پیتا و آبلیمو میل كنید.

یادآوری: می‌توانید قدری نعنای خشك سرخكرده نیز روی سوپ بریزید.

 

 

برچسب ها: آشپزی با عدساعظم گلزارمنشاشپزباشیشوربه عدسآموزش شوربه عدسطرز تهیه شوربه عدسانواع شوربهمواد اولیه شوربه عدسدستور شوربه عدس تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است