Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:29

پیچاق قیمه (اردبیل)

پیچاق قیمه (اردبیل)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 - 8 نفر 

پیاز خرد کرده 300 گرم

روغن به میزان لازم

گوشت خرد کرده گوسفندی (راسته یا قلوه گاه) 450 گرم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

خلال بادام 200 گرم

رب گوجه‌فرنگی 50 تا 100 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

زعفران 2 تا 3 قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم

تخم مرغ 4 - 6 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.

سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

اینک نمک، فلفل، دارچین و زعفران را اضافه کنید.

خورش آماده برای پذیرائی می‌باشد.

در صورت دلخواه می‌توانید به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید.

یادآوری

* در هنگام سرو تخم‌مرغ‌ها را به صورت نیمرو آماده کنید و روی خورش قرار دهید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیشور و شیرینپیچاق قیمهدستور تهیه پیچاق قیمهروش تهیه پیچاق قیمهآشپزی اردبیلیغذای اردبیلی تعداد بازديد: 1140 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است