Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 04:58

آبگوشت لوبیا سفید (اصفهان)

آبگوشت لوبیا سفید (اصفهان)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سردست و قلوه‌گاه گوسفند 750 گرم

 

لوبیا سفید 1/5 پیمانه

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

تره‌ی خردكرده 600 گرم

 

جعفری خردكرده 400 گرم

 

شنبلیله‌ی خشك 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی گوشت، لوبیای خیسانده، نمك، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید.

آن‌گاه سبزی‌ها و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت كاملاً بپزد و جا بیفتد.

اینك آبِ گوشت را در كاسه‌ی مناسبی بكشید. گوشت را بكوبید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: انواع آبگوشتغذای سنتیآموزش آبگوشتغذای اصفهانیآشپزباشیآبگوشت لوبیا سفیدآبگوشت اصفهانآشپزی اصفهان تعداد بازديد: 1092 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است