Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 22:15

شامی با ماهی كیلكا

شامی با ماهی كیلكا

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی كیلكا 1 كیلوگرم

 

سبزی محلی* 10 دسته

 

*(گشنیز، جعفری، دلنگ، انارریجه، اوجی و برگ سیر سبز)

 

سیب‌زمینی پخته 2 عدد

 

تخم مرغ 1 تا 2 عدد

 

نمك و فلفل به‌میزان لازم

 

روغن سرخ‌كردنی به‌میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا ماهی را تمیز كنید، و با سبزی پاك‌كرده و شسته چرخ كنید.

آن‌گاه سیب‌زمینی را رنده كنید و به آن بیفزائید.

حالا تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه و بعد نمك و فلفل را اضافه نمائید و كاملاً مخلوط كنید.

اكنون هر بار گلوله‌های كوچكی از آن بردارید و در كف دست پهن كنید.

اینك وسط گلوله‌ها را با انگشت نشانه سوراخ كنید و در روغن داغ سرخ نمائید.

حالا شامی‌ها را روی دستمال كاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

سپس در ظرف مورد نظر بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت ماهیآشپزی دریاییآموزش شامیغذای دریائیآشپزباشیشامی با ماهی كیلكا تعداد بازديد: 2875 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است