Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 22:07

هلیم بادمجان

هلیم بادمجان

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان قلمی 1/5 كیلوگرم

 

برنج 100 گرم

 

گوشت گردن (گوسفندی) 750 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

كشك نیم كیلوگرم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نعناداغ 5 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

سیرداغ 2 قاشق سوپخوری

 

گردوی خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید، درشت خرد كنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید.

آن‌گاه به میزان كافی آب رویش بریزید و بگذارید بپزد.

سپس برنج را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا آبش كشیده شود.

حالا مخلوط بادمجان و برنج را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و له كنید.

اكنون گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را بپزید و بگذارید آب گوشت به یك‌دوم پیمانه برسد.

آن‌گاه گوشت را بكوبید و همراه با آبش به مخلوط بادمجان و برنج بیفزائید و روی اجاق بگذارید.

حالا كشك، زعفران، نعناداغ، پیازداغ و سیرداغ را بیفزائید و مخلوط كنید تا هلیم گرم شود.

اكنون هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعناداغ، گردو و پیازداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیماه رمضانآشپزی رمضانآموزش حلیمانواع هلیمهلیم بادمجانحلیم بادمجان تعداد بازديد: 977 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟