Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:35

رب‌پلوی شیرازی

رب‌پلوی شیرازی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج.................. 2 پیمانه

رب انار.................. سه‌چهارم تا یک پیمانه

شکر................. به مقدار دلخواه

کشمش شسته‌شده.................. 1 پیمانه

گردو، ریزخردشده................. یک‌ویک‌دوم پیمانه

پیاز، خلالی‌شده..................... 2 عدد

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه ......................به مقدار لازم

روش‌تهیه

برنج را شسته و به صورت کته درست کنید، آب آن که تمام شد قبل از دم‌کشیدن با رب انار و شکر مخلوط کنید همراه با کمی روغن و نمک و فلفل و در یک قابلمه مناسب برنج را دم کنید.

کشمش را سرخ کرده و گردو را همراه با کشمش کمی تفت دهید. پیازها را سرخ کنید و زردچوبه زده و روغن آن را بگیرید. بعد از دم‌کشیدن برنج را با پیازداغ و گردو و کشمش تزیین نمایید.

نکته:

رنگ این پلو به دلیل رنگ رب انار تیره می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیطرز تهیهرب‌پلوی شیرازیرب پلو تعداد بازديد: 341 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟