Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:28

شامی نخود و كشمش

شامی نخود و كشمش

shooroshirin3

0 0

متوسط

9 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 300 گرم

 

پیاز متوسط 1 عدد

 

نخود 1 پیمانه

 

برنج نیم‌پز یك‌دوم پیمانه

 

ترخون خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 تا 2 عدد

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

آرد گندم یا آرد سیب‌زمینی 3 قاشق سوپخوری

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

كشمش خیسانده یك‌دوم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن سرخ‌‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی

 

گوشت، پیاز، نخود خیسانده، برنج و ترخون را درون كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد، نرم و یكدست شود. اكنون تخم‌مرغ، زردچوبه، آرد پودر كاری، كشمش، نمك ‌و فلفل را به مواد فراهم‌‌‌كرده بیفزائید.

سپس در تابه‌ مناسبی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. حالا هر بار قدری از مایه بردارید، در دست شكل دهید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون شامی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

یادآوری: اگر مایه سفت بود، تخم‌مرغ سوم و اگر شل بود كمی آرد سیب‌زمینی به آن اضافه‌نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیشامی نخودآشپزباشیشامی نخود و كشمششامی با کشمشروش تهیه شامی نخودمواد لازم شامی نخود تعداد بازديد: 1493 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است