Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:50

چکدرمه بندر ترکمن

چکدرمه بندر ترکمن

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6 نفر

گوشت گوسفندی تازه.....................500 گرم

پیاز...............یک عدد متوسط

روغن....................به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه،‌ زردچوبه و ادویه پلویی...................به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی یا گوجه تازه رندیده...................2 تا 3 قاشق غذاخوری

آب..................حدود یک لیتر (4 پیمانه)

برنج.................700 گرم

روش‌تهیه

گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلایی شده خوب تفت دهید. به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد.

بعد از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید.بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

یادآوری

اگر گوشت را همراه با رب خوب تفت دهید هم بوی خاص آن گرفته شده و هم خو‌ش‌رنگ می شود.

نباید مقدار آب گوشت زیاد باشد زیرا برنج شل می‌شود. مقدار آب آن بستگی به مرغوبیت برنج دارد که می‌بایست در نظر گرفته شود.

برچسب ها: غذای سنتیغذای ایرانیچکدرمه بندر ترکمنطرز تهیه چکدرمه بندر ترکمن تعداد بازديد: 277 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است