Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 23:57

آرانچینی اسفناج

آرانچینی اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن زیتون .........................2 قاشق غذاخوری

پیاز......................یک عدد کوچک، ریز خرد شده

سیر..........................2 حبه، ریز خرد شده

برنج گرد.............................سه‌چهارم پیمانه

آب مرغ.........................دو و نیم پیمانه

اسفناج تازه................یک پیمانه

کره.....................یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان.................یک‌دوم پیمانه،‌ رنده شده

پنیر موتزارلای قالبی......................100 گرم، مکعبی بریده شده

آرد.......................یک‌دوم پیمانه

پانکو.....................یک و یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ....................یک عدد

آب............... یک قاشق غذاخوری

روغن.................برای سرخ کردن

روش‌تهیه

سینی مخصوص شیرینی‌پزی 30×20 را با کاغذ روغنی بپوشانید. در قابلمه‌ی کوچکی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط پیاز را یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه‌ کرده، 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. حرارت را کمتر کرده و برنج را اضافه کنید. یک‌دوم پیمانه از آب مرغ  را افزوده و 5 تا 10 دقیقه در حال هم زدن بپزید تا آب آن کشیده شود. سپس یک پیمانه دیگر آب مرغ را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود. اینکار را با آخرین پیمانه آب مرغ تکرار کنید تا آب برنج کشیده شود. در آخر فلفل، اسفناج، کره و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. سپس روی سینی پهن کرده و با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم در یخچال بگذارید تا کاملاً‌ خنک شود (می‌توانید از شب قبل این مخلوط را درست کرده و در یخچال بگذارید). برنج خنک شده را مربع برش داده، روی هر کدام یک تکه پنیر بگذارید، سپس آن را به شکل یک توپ درآورید. آرد و پانکو را در 2 بشقاب جدا ریخته و در کاسه‌ای تخم‌مرغ و آب را مخلوط کنید.

هر توپ اسفناجی را ابتدا داخل آرد غلتانده، سپس در تخم‌مرغ زده شده فرو برده و بعد در  پانکو بغلتانید و در سینی بچینید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

سپس در روغن داغ سرخ کرده و روی حوله‌ی کاغذی بگذارید تا روغن زیاد آن گرفته شود.

برچسب ها: غذای گیاهیآرانچینی اسفناج تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است