Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 17:19

الویه قیفی

الویه قیفی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  حدود 20 عدد

پودر مایة خمیر     1 قاشق سوپخوری
شکر      1 قاشق چایخوری
آب ولرم     یک‌چهارم پیمانه
آرد الک کرده     به میزان لازم
نمک     به میزان لازم
روغن مایع     30 میلی‌لیتر
شیر     250 میلی‌لیتر
زرده تخم مرغ     2عدد
سالاد الویه     به میزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درویش :

یادآوری

میزان آرد باید به اندازه‌‌ای باشد که خمیر به دست نچسبد.

روش‌تهیه

مایة خمیر، شکر و آب را درون ظرف مناسب بریزید و رویش را بپوشانید تا مایة خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای ایجاد کنید. حالا مایه خمیر، روغن و شیر را به آرد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر شود (خمیر را 5 دقیقه ورز دهید). سپس خمیر را در جای گرم قرار دهید تاحجمش دو برابر شود. اکنون قیف‌های فلزی مخصوص را چرب کنید و خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. و از آن نوارهایی به اندازة 1×12 سانتیمتر برش بزنید. سپس نوارها را دور قالب بپیچید و آنها را در سینی فر قرار دهید و 15 دقیقه استراحت دهید. اکنون نان‌ها را با زردة‌ تخم‌مرغ اندود کنید و در فر گرم کرده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده و صبر کنید خنک شوند و داخل آنها را با سالاد الویه پر کنید.

برچسب ها: آشپزیسالاد الویهپیش غذاالویه قیفیطرز تهیه سالاد الویه تعداد بازديد: 111 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است