Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:56

خوراك ماش و كدو با ماست (گیاهی)

خوراك ماش و كدو با ماست (گیاهی)

shooroshirin7

0 1

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

ماش پخته 2 پیمانه

 

عدس پخته  2 پیمانه

 

كدو سبز رنده‌كرده  1 عدد

 

پیازچه ریز خردكرده  6 ساقه

 

اسفناج خردكرده  500 گرم

 

پودر سیر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

مغز گردو خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

كاكوتی  1 قاشق چایخوری

 

نعنای خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ماست شیرین كم‌چرب 3 پیمانه

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

ابتدا ماش و عدس خیسانده را بپزید.

در كاسه مناسبی كدو، پیازچه، اسفناج، پودر سیر، نمك، فلفل، گردو، كاكوتی و نعنا را بریزید، ماش و عدس را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید.

اینك ماست را با مواد فراهم‌كرده مخلوط كنید، 30 دقیقه در یخچال بگذارید. اكنون خوراك را با نان قهوه‌ای میل نمائید.

 

نكات خواندنی

 

كاكوتی گیاهی از تیره نعنائیان است كه كاربرد‌های غذایی و داروئی دارد و عطر آن نزدیك به آویشن و اُرگانو است.

 این گیاه چند ساله است و بوته‌های آن پرپشت و ارتفاع آن بین 20-50 سانتیمتر است و دارای گل‌های بنفش است.

 این گیاه در نواحی كوهستانی ایران به عنوان ادویه در غذاها كاربرد وسیعی دارد.

در تهیه غذاهای ایتالیایی جایگزین بهتری نسبت به آویشن است از برگ‌های خشك و خرد كرده كاكوتی به عنوان طعم دهنده در دوغ نیز استفاده می‌شود این گیاه گرم و خشك است.

ضد باكتری، خلط‌آور، ضد سرماخوردگی و ضد عفونی كننده روده است.

 

برچسب ها: انواع خوراکآموزش خوراکخوراکخوراك ماش و كدو با ماستخوراک با ماست و کدوخوراک با ماش تعداد بازديد: 1328 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است