Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:09

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8  نفر

لازانیا..................... ۱ بسته

گوشت چرخکرده................ 300 گرم

سیر له کرده..............۲ حبه

پیاز رنده کرده............... ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای خرد کرده.................. ۱ عدد متوسط

نمک، فلفل................ به میزان لازم

رب گوجه فرنگی.................. ۲ -۳ قاشق سوپخوری

سیر له کرده اضافی................. 2 حبه

روغن.............. به میزان لازم

آب .................. یک پیمانه  (250 میلی‌لیتر)

گوجه‌ گیلاسی......................... 15 عدد

گردو خرد کرده................... یک دوم پیمانه

ریحان تازه.................. ‌ چند شاخه

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا.................. ۱۰۰ گرم

روش‌تهیه

لازانیا را به‌مدت ۳ دقیقه در آبجوش قرار دهید. آن‌گاه آبکش کنید. سپس در تابة مناسبی گوشت، سیر، پیاز، فلفل دلمه و نمک و فلفل را تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی را به همراه سیر اضافی و قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. اینک آب را بیفزائید و سس را هم بزنید تا غلیظ شود. حالا سس را در ظرف مناسب نسوزی بریزید. سپس روی هر ورق لازانیا قدری از مایة گوشتی فراهم کرده بریزید و از لبه آن را رول کنید. اکنون رول‌های لازانیا را روی سس قرار دهید. سپس رویش گوجه گیلاسی، گردو، ریحان و پنیر موزارلا بریزید و به مدت 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی شود.

برچسب ها: لازانیاطرز تهیه لازانیاپنیر موزارلاسس بشاملرول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلاگوجه‌ گیلاسی تعداد بازديد: 213 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است