Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:08

رول سبزیجات و گوشت

رول سبزیجات و گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

شیر 130 میلی‌لیتر(حدود یک دوم پیمانه)

شکر 1 قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

کره 1 قاشق سوپخوری

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

نمک یک‌سوم قاشق چایخوری

آرد 300-350 گرم

مواد لازم میانی:

پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده 200 گرم

قارچ خرد کرده 150 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده  100 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا  200 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، شکر و مایه خمیر را در ظرف کوچکی بریزید و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ، کره، روغن مایع و نمک را در ظرف بزرگ و مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس مایه خمیر عمل آمده را همراه با آرد به مخلوط فراهم کرده افزوده و خوب ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر به دست آمده را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید و مواد رویه را رویش بپاشید. سپس آن را از درازا رول کنید و بعد با چاقوی تیز، به عرض 5 سانتیمتر برش دهید.

اکنون خمیرهای برش خورده را در قالب‌های مافین دارای کپسول‌های کاغذی بگذارید،رویش را بپوشانید و حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینک قالب مافین را در فر گرم کرده با دمای 185 درجه سانتیگراد قرار دهید به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد میانی: پیاز سرخ کرده را همراه با گوشت و قارچ در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل، سس گوجه‌فرنگی و پنیر را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. همینکه این مخلوط خنک شد، آن را مصرف کنید.

برچسب ها: غذای خوشمزهآشپزباشیآرزو گنجیغذای آسانغذای مدرنغذای فانتزیرول سبزیجات و گوشتکاپ کیک گوشترول خوشمزهکاپ کیک سبزیجات تعداد بازديد: 826 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است