Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:30

دیابلو

دیابلو

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

فیله مرغ............................4 عدد

خردل..................1 قاشق سوپخوری

سیر تازه...................1 حبه

روغن زیتون..................3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.................به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای رنگی..................2 عدد

 

مواد لازم برای برنج:

برنج ریزوتو....................200 گرم

کره...................50 گرم

پیاز.....................50 گرم

عصاره مرغ........................1 عدد

فلفل سیاه....................به میزان لازم

قارچ...................100 گرم

خامه...................1 عدد

سیر..............1 حبه

جعفری خرد شده...................مقداری

روش‌تهیه

فیله مرغ را با خردل، سیر، روغن، نمک و فلفل مرینت کنید. فلفل دلمه‌ای را به صورت بند انگشتی برش دهید. ابتدا فیله را رول کرده و به ترتیب فلفل دلمه‌ای و فیله مرغ را به سیخ چوبی بکشید. فیله‌ها را در ماهیتابه با روغن خیلی کم تفت داده و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 7 دقیقه قرار دهید سپس فیله را روی برنج بچینید.

طرز تهیه برنج:

ابتدا برنج را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کرده و همراه با پیاز نگینی، کره یا روغن تفت داده و یک عدد عصاره‌ی مرغ و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. و روی حرات ملایم بپزید تا برنج حالت کته شود. قارچ را جداگانه با کره تفت داده و خامه را به آن اضافه کنید. برنج را به مقدار لازم به آن اضافه کرده و نصف قاشق سیر تازه و جعفری خرد شده بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیدیابلوطرز تهیه دیابلو تعداد بازديد: 334 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است