Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 19:22

مافین سبزیجات

مافین سبزیجات

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 هویج ریز خرد کرده 1 عدد

 

کدوی سبز ریز خرد کرده 1 عدد

 

براکلی ریز خرد کرده 1 پیمانه

 

گل‌کلم ریز خرد کرده1 پیمانه

 

پیازچه خرد کرده 4 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای رنگی، ریز خرد کرده 1 عدد

 

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

زیره سیاه آسیاب کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 3 عدد

 

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 

پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حلکرده 1قاشق چایخوری

 

پنیر موزارلای رنده کرده حدود 60 گرم

 

جعفری خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

سبزیجات را بخارپز کنید و همراه با نمک، فلفل و زیره در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید. آن‌گاه سبزیجات را درون قالب‌های مافین بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، خامه، نمک، فلفل، پودر‌سیر و زعفران حلکرده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

حالا مایه تخم‌مرغی را روی سبزیجات درون قالب‌ها بریزید و رویشان پنیر بپاشید. اکنون مافین را به مدت تقریبی 20 دقیقه، یا تا زمانیکه مافین بپزد و پنیر طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا مافین‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با جعفری و گوجه‌فرنگی مینیاتوری بیارائید.

 

برچسب ها: غذای گیاهیآشپزی بدون گوشتمافین سبزیجاتمافن سبزیجاتغذاهای لقمه ای تعداد بازديد: 895 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است