Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 21:36

آش گوجه همدانی

آش گوجه همدانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز متوسط ................ 2 عدد نگینی خرد شده

برنج................ 150 گرم

لپه شسته شده .................150 گرم

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ................مقداری

رب گوجه فرنگی ................... 2 قاشق غذاخوری

آب جوش ................. 2 لیوان

آبغوریه ................. 1/5 لیوان

سبزی آش شامل جعفری، نعنا و تره .................. 500 گرم

گوجه فرنگی پوست گرفته شده و نگینی خرد شده .................. 700 گرم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز متوسط را نگینی کرده و نیمه سرخ می کنیم.

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه را با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

برنج و لپه شسته شده را به همراه 2 لیوان آب جوش و 1/5 لیوان آبغوره به مواد بالا اضافه و حرارت را زیاد می کنیم تا آش به جوش بیاید.

سپس حرارت را کم می کنیم تا آش شروع به پختن کند.

سبزی مخصوص آش (جعفری،نعنا،تره) را به همراه 700 گرم گوجه فرنگی که از قبل پوست گرفته شده و نگینی خرد شده را اضافه می کنیم.

در این مرحله باید از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمئن شوید.

بعد از حدود 30 دقیقه آش حاضر است و می توانید با هر نوع نانی میل کنید.

 نکته: برای خوش طعم شدن این آش، می توانید چند گوجه را نگینی خرد کنید تا موقع خوردن زیر دندان بیاید

برچسب ها: آشطرز تهیه آش گوجهآش گوجهطرز تهیه آشغذای سنتی تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است