Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 17 آذر 1398 - 11:52

سوپ تره فرنگی و قارچ

سوپ تره فرنگی و قارچ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6-8  نفر

کره  50 گرم

آرد  50 گرم

استاک مرغ یا گوشت 1 لیتر

کره اضافی 30 گرم

تره فرنگی خرد‌کرده  3 ساقه

قارچ ورقه‌ای خرد‌کرده250 گرم

پرک جو یک‌دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه یک‌دوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا بوی مطلوب آرد را حس کنید.

حالا استاک را بیفزائید و سریع آن را هم بزنید. سپس کره اضافی را در تابه مناسبی آب کنید، تره‌فرنگی را قدری در کره تفت دهید و به سوپ بیفزائید.

اینک قارچ و پرک جو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع روی حرارت ملایم بجوشد.

اینک نمک و فلفل را اضافه کنید و خامه را بیفزائید  و سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری1: در صورت در دسترس نداشتن استاک از 2-3 قرص عصاره مرغ یا بره استفاده کنید.

یادآوری2: در صورتی که سوپ خیلی غلیظ شد می‌توانید اندکی آب جوش به سوپ بیفزائید.

برچسب ها: سوپ تره فرنگیآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ تره فرنگی و قارچطرز تهیه سوپ تره قرنگیمواد لازم برای تهیه سوپ تره فرنگی تعداد بازديد: 447 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟