Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:33

آش ماستبا (بروجرد) | طرز تهیه آش ماستبا (بروجرد)

آش ماستبا (بروجرد) | طرز تهیه آش ماستبا (بروجرد)

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آش ماستبا (بروجرد) | طرز تهیه آش ماستبا (بروجرد)

نخود  100 گرم

 

لوبیا سفید  100 گرم

 

بلغور گندم  150 گرم

 

پیاز  1 عدد

 

اسفناج یا برگ چغندر  1 كیلوگرم

 

كشك  2 پیمانه

 

پیاز داغ، نعناع داغ، لوبیا و نخود پخته برای تزئین  به میزان لازم

آش ماستبا (بروجرد) | طرز تهیه آش ماستبا (بروجرد)

آشپزباشی

 

نخود و لوبیا را با 1 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از یك ساعت، بلغور گندم را همراه  با پیاز رنده كرده اضافه نمائید و صبر كنید دانه‌های بلغور باز شود. بعد اسفناج خرد كرده را اضافه كنید و درِ ظرف را باز بگذارید.

سپس كشك را نیز بیفزائید و نمك آش را اندازه كنید و قبل از آن‌كه آش به جوش آید، شعله را خاموش نمائید. آن‌گاه روی آش ماستبا را با پیاز داغ، نعناع داغ و كشك، تزئین نمائید.

یادآوری1: «با»، در زبان فارسی به معنی «آش» است؛ چنانچه سكبا (سركه با) به معنی آش سركه، و شوربا به معنی آش شور می‌باشد.

یادآوری2: گفتنی است «ماستبا» در بروجرد «ماسوا» نیز تلفظ می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشطرز تهیه آشآشپزباشیآش ماستباروش تهیه آش ماستباتهیه آش ماستبا تعداد بازديد: 2998 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است