Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 17:03

سوپ حریره

سوپ حریره

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4-6 نفر

گوشت بره خرد کرده      400 گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم
زردچوبه      یک‌دوم قاشق چایخوری
پیاز قرمز خرد کرده      1 عدد درشت
آب      750/1 میلی‌لیتر( 7 پیمانه)
دارچین     یک‌دوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل      یک‌چهارم  قاشق چایخوری
رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده     یک دوم پیمانه
گشنیز خرد کرده      یک دوم پیمانه
عدس پخته     یک‌دوم پیمانه
نخود پخته     یک سوم پیمانه
ورمیشل      50 گرم
آبلیموی تازه      3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش‌تهیه

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و هفت پیمانه آب را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد آن‌گاه دارچین، زنجفیل، رب گوجه‌فرنگی، کرفس و گشنیز را بیفزائید و قدری دیگر سوپ را بپزید. حالا عدس، نخود و ورمیشل را افزوده و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
اکنون آبلیمو را اضافه کنید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: سوپپیش غذااعظم گلزار منشسوپ حریرهطرز تهیه سوپ حریره تعداد بازديد: 119 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است