Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 آذر 1399 - 11:20

آش ماستابه (استان مرکزی)

آش ماستابه (استان مرکزی)

shooroshirin5

0 0

آسان

11 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه آش ماستابه

برنج 500 گرم

 

نخود 250 گرم

 

كشك 500 گرم

 

سیر خلالی خردكرده 4 حبه

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی 4 قاشق سوپخوری

 

آویشن خشك 50 گرم

 

سیر داغ اضافی برای تزئین به میزان لازم

 

پودر آویشن اضافی برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

برنج و نخود را جداگانه، 5 ساعت در آب ولرم بخیسانید و پس از آن نخود را بپزید.

آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

برنج را بیفزائید و همینكه برنج نیم‌پز شد، نخود و كشك را اضافه كنید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد.

حالا سیر را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس سیر و آویشن را نیز درون آش بریزید و آن را از روی حرارت بردارید.

اكنون آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی زیبائی بكشید و با سیرداغ و آویشن بیارائید.

 

برچسب ها: آشانواع آشآموزش آشسوپ و آشآشپزی با نخودآش ماستابهآشپزی استان مرکزیطرز تهیه آش ماستابه تعداد بازديد: 3211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است