Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:47

سوپ سیر

سوپ سیر

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره.......................25 گرم

روغن مایع.....................یک قاشق سوپخوری

پیاز کوچک..................یک عدد، ساطوری شده

سیر..................12 حبه، رنده شده

آرد......................3 قاشق سوپخوری

سرکه سفید............................یک قاشق سوپخوری

آب‌مرغ...................یک لیتر

زرده‌ی تخم‌مرغ....................2 عدد

تکه‌های نان تست برشته به مقدار لازم.......................... برای تزیین

روش‌تهیه

کره و روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کرده و پیاز و سیر را حدود 10 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و رنگ آن عوض شود. آرد را اضافه کرده و یک تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس سرکه، آب‌مرغ و یک لیتر آب جوش اضافه کرده و سوپ را 30 دقیقه بجوشانید.پس از این که سوپ آماده شد، زرده‌های تخم‌مرغ را به تدریج به سوپ اضافه کرده و با همزن به سرعت بزنید تا سوپ کاملاً یکدست شود. نگذارید سوپ دوباره به جوش آید. سوپ را در کاسه کشیده و روی آن را با تکه‌های نان برشته تزیین کنید.

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیطرز تهیهسوپ سیرطرز تهیه سوپ سیر تعداد بازديد: 342 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است