Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:42

آش هفت ترشی

آش هفت ترشی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

نخود یک چهارم  پیمانه

لوبیا قرمز  یک چهارم پیمانه

عدس یک چهارم پیمانه

گندم  یک چهارم پیمانه

جو  یک چهارم پیمانه

چغندر پوست گرفته  300 گرم

برنج نیم دانه  یک پیمانه

باقالی یک دوم پیمانه

پیاز داغ  3 قاشق سوپخوری

سیر داغ  به میزان لازم

سبزی خرد کرده 1 کیلو

(اناریجه، زلنگ،گزنه، پونه، نعنا، گشنیز،برگ سیر)

آب نارنج، آب انار ترش، آب لیمو، آبغوره،سرکه قرمز از هر کدام یک چهارم پیمانه

رب ازگیل و رب گوجه سبز 

   از هرکدام یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - نجمه درویش

حبوبات،گندم و جو را از شب قبل بخیسانید و بپزید.آن گاه چغندر را پوست گرفته،بپزید و حبه قندی خرد کنید.

سپس حبوبات،چغندر، برنج، باقالی، پیاز و سیر را در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزد.

حالا سبزی را افزوده و با حرارت ملایم 30 دقیقۀ دیگر آش را بپزید.

اینک آب نارنج، آب انار ترش، آب لیمو، آبغوره، سرکه قرمز،رب ازگیل،رب گوجه سبز،نمک و فلفل را بیفزائید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

اینک آش را در ظرف مناسبی بکشید و با سیرداغ، پیاز داغ و نعنا داغ  بیارایید.

یادآوری:

  این آش به دلیل استفاده از انواع رب‌‌ها رنگ تیره‌ای دارد.

  میتوانید بجای آب انار از رب انار استفاده کرد.

  می‌توانید از جعفری و پیازچه نیز استفاده نمائید.

  برنج را حتما از قبل خیس کنید.

  بهتر است آش طعم ترشی رب انار یا آب انار را بگیرد و سپس در صورت تمایل با افزودن شکر طعم آن را ترش و شیرین نمائید.

  میتوانید از استاک مرغ یا گوشت جهت خوشمزه تر شدن آش استفاده کنید.

  این غذا به آش گزنه نیز معروف است.

  در استان مازندران، درآخرین چهارشنبه سال این آش تهیه می شود.

  همانطور که از نام این آش مشخص است این آش دارای 7 نوع ترشی،7 نوع حبوبات و 7 نوع سبزی می باشد.

برچسب ها: غذای ایرانیانواع آش و سوپآش عفت ترشیآش مازندرانیآش سنتیآش مخصوص چهارشنبه سوریغذاهای شب عیدغذاهای نوروزیغذای سنتی مازندرانروش تهیه آش هفت ترشی تعداد بازديد: 1618 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است