Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:44

آش آبغوره

آش آبغوره

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیاقرمز یا سفید 1 پیمانه

 

برنج 2 پیمانه

 

پیاز خردكرده 2 عدد متوسط

 

روغن به میزان لازم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نعنای خشك 2 قاشق سوپخوری

 

آب گوشت 2 لیتر

 

سبزی (تره و جعفری) 700 گرم

 

غوره نیم كیلو (یا آبغوره یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی

 

ابتدا لوبیا را- كه از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس كنید.

آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه كنید.

حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا با حرارت ملایم بپزد.

سپس آب گوشت را اضافه كنید و همین كه جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمك بریزید و بگذارید آش كاملاً جا بیفتد.

اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشآشپزباشیآش آبغورهدستور تهیه آش آبغوره تعداد بازديد: 1662 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است