Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:09

سوپ هويج

سوپ هويج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

كره........... 50 گرم

پیاز ساطوری‌شده......... 1 عدد

هویج خرد شده........ 500 گرم

آرد...... 1 قاشق سوپخوری

نعناع........... 4 شاخه

آب......... 6 پیمانه

كنسرو ذرت.......... یك‌دوم قوطی

جوز هندی.......... 1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل....... به مقدار لازم

آبلیمو......... 2 قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری‌شده......... 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

 كره را در دیگ كوچك روی آتش ملایم داغ كنید. پیاز و هویج را بریزید و 5-4 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را بیفزایید و 2-1 دقیقه بچرخانید. آنگاه نعناع را با شاخه در دیگ بیندازید و 6 پیمانه آب اضافه نمایید و روی آتش تیز به جوش آورید. حالا حرارت را كم كنید. ذرت، جوز هندی، نمك و فلفل را بیفزایید و 30 دقیقه بگذارید هویج بپزد.

 

شاخه‌های نعناع را با كفگیر بگیرید و دور بیندازید. اكنون سوپ را بكشید و آبلیمو را به آن اضافه نمایید و با جعفری ساطوری تزئین كنید.

برچسب ها: سوپسوپ هویجطرز تهیه سوپ هویجسوپ هویج و جعفریسوپ هویج و جوسوپ هویج و قارچسوپ هویج و کرفسسوپ مرغ و هویج تعداد بازديد: 730 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است