Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 21:43

سوپ فتوچینی

سوپ فتوچینی

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده.............. 400 گرم

پیاز رنده کرده........... 1 عدد درشت

نمک و فلفل ..............به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان............... یک‌چهارم پیمانه

خرده نان.............. یک‌چهارم پیمانه

جعفری خرد کرده................ 2قاشق سوپخوری

روغن................ به میزان لازم

پیاز خرد کرده .................1 عدد

سیر له کرده ..............1 حبه

آب گوشت.............. 2500 میلی‌لیتر (10 پیمانه)

پاستا...............  150 گرم

ریحان خرد کرده................ 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده ................2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پنیر، خرده نان و جعفری را در کاسة مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند. آن‌گاه هر بار از گوشت به اندازة یک فندق در دست کوفته ریزه درست کنید و در تابة مناسبی که قدری روغن ریخته‌اید آن را تفت دهید و کنار بگذارید حالا در قابلمة مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و پس از چند ثانیه آب‌ گوشت را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید. اینک پاستا و کوفته قل قلی‌ها را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. سپس ریحان و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

 

خواص جعفری

جعفری تازه، حاوی ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم،فسفر و سدیم است.حاوی ویتامین A،K و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ب 6، فولات، آهن و روی می باشد.

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیطرز تهیه سوپطرز تهیهسوپ فتوچینی تعداد بازديد: 566 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است