Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:09

سوپ دال عدس و گشنیز

سوپ دال عدس و گشنیز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد متوسط

سیر له کرده 2 حبه

پودر کاری تند 1 قاشق چایخوری

پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

آب گوجه‌فرنگی 4 پیمانه (1 لیتر)

دال عدس 1 پیمانه

فیلة گوجه فرنگی خرد کرده 400 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو تازه 3 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن‌گاه سیر، کاری، زیره و زنجفیل را بیفزائید و 30 ثانیة دیگر تفت دهید.

حالا آب گوجه‌فرنگی را افزوده و با حرارت ملایم آن را بجوش آورید، در این فاصله دال عدس را بشوئید و اضافه کنید، تا دال بپزد.

سپس فیلة گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و ده دقیقه دیگر به پخت زمان بدهید.

اینک آبلیمو و گشنیز را افزوده و پس از یکی دو جوش سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: دستور تهیه سوپآَشپزباشیطرز تهیه سوپ دال عدسشور و شیرینسوپ دال عدس و گشنیزروش تهیه سوپ عدس و گشنیز تعداد بازديد: 164 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است