Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:30

سوپ لپه

سوپ لپه

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

لپه .............يك كيلوگرم

روغن .............به ميزان لازم

پياز خردكرده ................3 عدد (درشت)

فلفل دلمه‌اي سبز خردكرده................. 2 عدد

آب مرغ يا گوشت .............به ميزان لازم

جعفري ريز خردكرده .................2 قاشق سوپخوري

نان پيتا.............. 2 عدد

ليموترش.............. 2 عدد (درشت)

آشپزباشی - احمد سليمان امام :

 

روش‌تهیه

ابتدا لپه را بخيسانيد، و بپزيد. آن‌گاه روغن را در تابه‌ي مناسبي بريزيد، پياز را بيفزائيد و روي اجاق تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. حالا پياز، فلفل دلمه‌اي و لپه را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. سپس به ميزان لازم آب مرغ يا گوشت اضافه كنيد

و به مدت تقريبي 5 دقيقه، روي حرارت بجوشانيد. آبليمو را اضافه كنيد. اينك سوپ را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد، رويش را با جعفري تزئين كنيد و با قطعات نان تفت داده و ليموترش ميل نمائيد.

 

 

یادآوری : نان پيتا را به قطعات كوچك خرد كنيد، در تابه‌ي مناسبي قدري كره يا روغن بريزيد و نان‌‌ها را در آن تفت دهيد، تا برشته شود.

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیپیش غذاطرز تهیهغذاهای ایرانیسوپ لپهطرز تهیه سوپ لپه تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است