Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 06:20

سوپ گوجه فرنگى چيلى

سوپ گوجه فرنگى چيلى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 -8 نفر

روغن مايع ٢ قاشق سوپخورى

پياز خرد کرده ١عدد

گوشت چرخكرده  ٢٠٠ گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگى ٢ قاشق سوپخورى

سير له کرده 2 حبه

آب مرغ١ ليتر

بلغور جو ١ پيمانه

تره فرنگى خرد کرده ١ عدد

مرزه خشك ١ قاشق چايخورى

پوره گوجه فرنگى  500 میلی‌لیتر (٢ پيمانه)

پودر چيلى یک قاشق چايخورى

آبليموی تازه  از ١ عدد

آشپزباشی - سرمه جلیلی

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه پیوسته آن را هم بزنید تا نرم و سبک شود.

حالا گوشت، نمک، فلفل، رب گوجه‌فرنگی و سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید تا گوشت بپزد. آن را کنار بگذارید.

سپس آب مرغ، بلغور خیسانده، تره فرنگی، مرزه، پوره گوجه‌فرنگی و چیلی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد.

اینک مواد فراهم کرده و آبلیمو را به سوپ افزوده، مخلوط کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: سوپسوپ تندپیش غذاآشپزباشیسرمه جلیلیانواع سوپ و آشسوپ چیلی تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است