Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 اسفند 1397 - 15:46

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی 1 عدد متوسط

پیاز 1 عدد متوسط

ساقه کرفس 2 عدد

استاک بره 4 پیمانه

پودر عصاره بره 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه 75 گرم

اسفناج بدون ساقه 250 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سیب‌زمینی‌ و پیاز را به قطعات درشت خرد کنید. آن‌گاه به همراه کرفس و استاک در ظرف مناسب مایکروویو بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید.

درپوش آن را بگذارید و دستگاه را با قدرت 100 درصد 15 دقیقه روشن کنید.

حالا در ظرف را برداشته، آن راهم بزنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. سپس ظرف را از دستگاه خارج کنید و با گوشتکوب برقی آن را له کنید(در صورت نیاز از صافی رد کنید).

حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در صورت نیاز پودر عصاره بره را همراه با خامه و اسفناج اضافه کنید.

اینک سوپ را دوباره در دستگاه قرار دهید و 5 دقیقه دیگر با قدرت 80 درصد سوپ را بپزید. حالا سوپ آماده را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ اسفناجغذای سبکانواع غذا با اسفناجپیش غذای سادهآشپزی با ماکروویوطرز تهیه انواع سوپطرز تهیه انواع سوپ خوشمزه تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است