Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:21

سوپ عدس مجارستانى

سوپ عدس مجارستانى

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه سوپ عدس مجارستانی برای 6 نفر

پياز خرد کرده  ٢ عدد متوسط

روغن زيتون ٢ قاشق سوپخورى

سير له کرده  ٢ حبه

پاپريكا  یک‌دوم قاشق چايخورى

ساقة كرفس خرد کرده ١ عدد متوسط

عدس  ٢ پيمانه

آب مرغ  ٢ ليتر

بادمجان سرخ کرده و له شده  ٢ پيمانه

برگ بو  ١ عدد

نمك و فلفل  به میزان لازم

سرکه سيب  ٣ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی

پياز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آن‌گاه سیر، پاپریکا و کرفس را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا عدس خیسانده و آب مرغ را اضافه کنید تا عدس بپزد. سپس بادمجان، برگ بو، نمک و فلفل را افزوده و صبر کنید تا سوپ کاملا پخته و جا بیفتد.

اینک سرکه را بیفزائید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و با پیاز داغ آن را بیارائید.

برچسب ها: غذای مللسوپ عدسآشپزباشیسرمه جلیلیآموزش انواع سوپسوپ مجارستانیطرز تهیه سوپ عدسطرز تهیه سوپ عدس مجارستانیسوپ خارجی تعداد بازديد: 1630 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است