Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 02:06

سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز سرخ کرده  2 قاشق سوپخوری

جو پوست کنده   100 گرم

آب 750 میلی‌لیتر

هویج رنده کرده  2 عدد متوسط

آب مرغ  2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

سیر رنده کرده  1 حبه

ماست 300 میلی‌لیتر

آرد 1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده  70 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

 

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

پیاز، جو و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو بپزد.

آن‌گاه هویج و آب مرغ را بیفزائید و اجازه دهید هویج بپزد.

حالا سیر، ماست و آرد را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

سپس از مواد سوپ کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.

اینک به سوپ اصلی اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید. سپس گشنیز، نمک و فلفل را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ آماده می‌باشد.

حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی سرو نمائید.

جو را از شب قبل خیس کنید و در هنگام پخت آن را هم نزنید تا لعاب ندهد و به ته ظرف نچسبد.

برچسب ها: سوپسوپ سبزیجاتآشپزباشیسوپ جوشور و شیرینسوپ گشنیزگشنیز تعداد بازديد: 1075 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است