Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 18:55

آش آلو | طرز تهیه آش آلو

آش آلو | طرز تهیه آش آلو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

آش آلو | طرز تهیه آش آلو

مواد لازم براي 4-6 نفر:

برنج ۲۰۰ گرم

پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری

نمك ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم

لپه ۱۰۰ گرم

سبزی *   ۵۰۰ گرم

آلو زرد یا آلو سیاه  ۲۰۰ گرم

گوشت چرخكرده ۲۰۰ گرم

پیازرنده شده ۱ عدد

شكر ۴ قاشق سوپخوری

سركه یك دوم پیمانه

نعناع داغ ، سیر داغ برای تزئین

*(تره ، جعفری ، گشنیز ، نعناع ، مرزه ، ترخون )

 

 

 

طرز تهیه آش آلو

برنج را با ۱ لیتر آب  و كمی نمك روی حرارت قرار دهید تا بصورت كته در آید ، سپس آنرا با گوشت كوب برقی له كنید تا صاف شود ، پیاز داغ را با زردچوبه و كمی روغن تفت دهید و لپه را اضافه نموده ، نیم لیتر آب به آن اضافه كنید تا لپه پخته شود سپس برنج را نیز اضافه كنید و سبزی را كه از قبل شسته و خرد كرده اید در این زمان بیافزائید پس از چند جوش آلو را كه حدود نیم ساعت با كمی آب خیس  كرده اید را شسته و به آش بیافزائید ، اگر لازم بود كمی آب جوش اضافه نمائید ،گوشت را با یك پیاز رنده شده تر كیب كنید و سر گنجشكی آماده كرده و داخل آش بریزید ، پس از آنكه تمام مواد پخته شد شكر را با سركه مخلوط نموده و به آش اضافه نمائید آش كه جا افتاد ، در ظرف كشیده و روی آنرا با پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ  تز ئین نمائید .

برچسب ها: طرز تهیه آشآش آلوطرز تهیه آش آلو تعداد بازديد: 1891 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟