Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 12:50

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

shooroshirin6

0 0

سخت

12 نفر

مواد مورد نیاز

طرز تهیه آش شله قلمکار

 نخود 70 گرم

 

لوبیا سفید 150 گرم

 

لوبیا چیتی 150 گرم

 

عدس 200 گرم

 

لوبیا چشم بلبلی 200 گرم

 

گوشت گردن (گوسفندی) 1 کیلو

 

پیاز 1 عدد

 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

برنج 150 گرم

 

سبزی آش 2 کیلو

 

(تره، جعفری، شوید، اسفناج، ترخون و مرزه)

 

پیاز داغ 5 قاشق سوپخوری

 

نعنا داغ 5 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بپزید و گوشت را نیز همراه با پیاز، فلفل، زردچوبه و به میزان کافی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. آن‌گاه قابلمه دیگری را آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

برنج را بیفزائید و بپزید. سپس سبزی را اضافه کنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. حالا حبوبات را به جز لوبیا چشم بلبلی درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا جائیکه حبوبات له شوند.

اینک گوشت را بکوبید و همراه با نیمی از پیازداغ و نعنا داغ به آش بیفزائید و بگذارید آش کاملا جا بیفتد. آن‌گاه نمک و فلفل و لوبیا چشم‌بلبلی را درون آش بریزید و 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.

اکنون آش را برای پذیرائی در کاسه مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.

 

برچسب ها: آش شله قلمکارآموزش آش شله قلمکارروش تهیه آش شله قلمکارانواع آش ایرانیآش هاطرز تهیه آش شله قلمکار تعداد بازديد: 1798 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است