Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:41

نان و پنير و زيتون

نان و پنير و زيتون

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

نان بربری نصف 1 عدد

 

كره 200 گرم

 

پنیر سفید 150 گرم

 

پیازچه‌ی خردكرده 1 ساقه

 

ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

گردوی آسیاب كرده 2 قاشق سوپخوری

 

زیتون خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 طرز تهیه نان و پنیر و زیتون:

نان بربری را به اندازه‌های 8×8 سانتیمتر ببرید و رویشان كره بمالید. آن‌گاه همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.

حال مایه‌ی فراهم‌كرده را روی نان‌ها بمالید و یك برش نان دیگر روی آن بگذارید. سپس ساندویچ‌ها را به شكل مثلث ببرید و با زیتون بیارائید.

روزه داران بخوانند

از آنجائیكه در ماه رمضان صرف مواد غذائی محدود است و در طول روز مجاز به خوردن و آشامیدن نمی‌باشیم، توصیه می‌شود از مواد غذائی كه زود هضم و جذب می‌شوند (مثل انواع نان سفید و شیرینی‌ها) كمتر استفاده گردد و به جای آن، مواد غذائی انتخاب شوند كه به زمان بیشتری برای هضم و جذب روده‌ای احتیاج دارند. در این صورت در طول روز كمتر دچار افت قندخون و گرسنگی خواهید شد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی رمضانافطاریتغذیه و روزه داریسحرینان و پنير و زيتونتغذیه و رمضان تعداد بازديد: 1655 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است