Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:38

نان پرتزل

نان پرتزل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

آرد نان الک کرده ۵۰۰ گرم

نمک یک قاشق چایخوری

شکر 2 قاشق چایخوری

مایه خمیر فوری 2 قاشق چایخوری

آب ولرم  ۳۰۰ میلی لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری

 مواد لازم برای روی خمیر

بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری

آب ولرم 2 قاشق سوپخوری

کنجد به میزان لازم

 

آشپزباشی - آرزو مقدم 

آرد، نمک و یک قاشق از شکر را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه خمیر را  همراه با باقیمانده شکر و آب مخلوط سازید و 5 دقیقه کنار بگذارید.

سپس مواد خشک را کم کم به مایه خمیر بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا روغن را کم‌کم به خمیر اضافه کنید و خمیر فراهم ‌کرده را 10-15 دقیقه ورز دهید تا صاف و یک‌نواخت شود.

اکنون خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و به مدت تقریبی یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، اندکی ورز دهید و بعد آن را به 16 تکه مساوی تقسیم کنید.

سپس هر تکه را رول کنید و مانند گره زدن یک حلقه از خمیر بسازید.

حالا گره را وسط حلقه بچسبانید. کف سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و اندکی آرد بپاشید.

اینک پرتزل‌ها را روی سینی قرار دهید و رویش را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید.

آن‌گاه مواد رویه را به کمک قلمو روی خمیرها بمالید و کنجد بپاشید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و پرتزل‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه روی نان طلائی رنگ شود بپزید.

در صورت دلخواه می‌توانید از نان پرتزل برای تهیه ساندویچ‌های مختلف استفاده کنید.

 روش تهیه مواد رویه

بیکینگ‌سودا و آب را با هم مخلوط کنید.

 

برچسب ها: میان وعدهناننان پرتزلآشپزباشیشور و شیرین تعداد بازديد: 849 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است