Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:51

صبحانه کامل در فر

صبحانه کامل در فر

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای2 نفر

نان باگت حلقه‌شده.................... 6 حلقه

تخم‌مرغ............... 1 عدد

پنیر لبنه................ 1 قاشق سوپ‌خوری

خامه................... 4 قاشق سوپ‌خوری

سیر خردشده..................1 حبه

شوید خردشده.................... یک دسته کوچک

نمک ................به مقدار لازم

فلفل سیاه .................به مقدار لازم

پنیر پیتزا .....................100 تا 150 گرم

روش‌تهیه

یک ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و نان‌ها را داخل آن بچینید، سپس تخم‌مرغ، پنیر لبنه، خامه، سیر، شوید، نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی نان‌ها بریزید و بعد روی آن پنیر ریخته و در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید تا وقتی طلایی شود.

یادآوری

پنیر نباید تمام سطح را بپوشاند تا هم غذا سنگین نشده و هم زیباتر دیده شود.

برچسب ها: صبحانهنان باگتوعده غذاییصبحانه کامل در فر تعداد بازديد: 395 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است