Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:35

ساندویچ‌های روبانی

ساندویچ‌های روبانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

نان تست 16 ورق

کره یا سس مایونز یک‌سوم پیمانه

سس خردل یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

هویج (پخته و رنده کرده) 2 عدد

تخم‌مرغ (آبپزو رنده کرده) 2 عدد

سیب‌زمینی (پخته و رنده کرده) 2 عدد متوسط

چغندر (پخته و رنده کرده) 2 عدد کوچک

زیتون برای تزئین به میزان لازم

گوجه گیلاسی برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روی سطح نان‌ها را با مخلوط سس مایونز، خردل، نمک و فلفل آغشته کنید. آن‌گاه هویج، تخم‌مرغ، ‌سیب‌زمینی و لبو را در ظرف‌های جداگانه بریزید.

حالا روی سطح هر نان به ترتیب ابتدا تخم‌مرغ، هویج، سیب‌زمینی و لبو بریزید،نان‌ها را روی هم قرار دهید و قدری بفشارید.

سپس با کارد تیزی برش بزنید و با زیتون و گوجه‌ گیلاسی آن را بیارائید.

یادآوری: پس از آماده‌سازی حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

برچسب ها: میان وعدهآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای راحتساندویچ های رنگیساندویچ های خوشمزهعذای پیک نیکی تعداد بازديد: 1558 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است