Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 00:32

اسكون پنير و پياز

اسكون پنير و پياز

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4 نفر

آرد...............500 گرم

بيكينگ‌پودر...................4 قاشق چايخوري

نمك...............يك قاشق چايخوري

فلفل قرمز..................يك‌چهارم قاشق چايخوري

كره يا مارگارين سرد.................60 گرم، خرد شده

پنير موتزارلا...................100 گرم، رنده شده

جعفري..................يك قاشق سوپخوري، ساطوري

پياز..............3 قاشق سوپخوري، ساطوري

تخم‌مرغ.................يك عدد، زده شده

شير..............يك و يك‌دوم پيمانه

تخم‌مرغ...............یک عدد، برای رویه اسکون

 

روش‌تهیه

آرد، بيكينگ‌پودر، نمك و فلفل را در يك كاسه الك كنيد و مارگارين را با آن مخلوط كنيد، سپس پنير، جعفري و پياز را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. وسط مخلوط آرد را گود كرده و تخم‌مرغ و شير را اضافه كنيد. مايه را به سرعت مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد، سپس كمي آن را ورز دهيد. خمير را روي سطح آردپاشي شده به ضخامت 1 سانتي‌متر باز كرده و با قالب گرد 5 سانتي‌متري قالب بزنيد. اسكون‌ها را در سيني به فاصله 2 تا 3 سانتي‌متر از هم چيده و روي آن را به وسيله قلم‌مو با كمي تخم‌مرغ زده يا مخلوط تخم‌مرغ و شير مرطوب كنيد و 30 دقيقه در فر در دماي 230 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا روي آن برشته شود.

 

نکته

خمير را بيش از 4 تا 5 بار ورز ندهيد، چون خمير شما سفت و سنگين مي‌شود.

نيازي به چرب كردن سيني نيست.

اسكون‌ها را پس از پخت در حوله يا پارچه تميز بپيچيد تا خشك نشود.

برچسب ها: اسكون پنير و پيازطرز تهیه اسكون پنير و پيازپنير موتزارلامارگارين تعداد بازديد: 344 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است