Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 آذر 1399 - 09:51

پنير و سبزی در سبد نان

پنير و سبزی در سبد نان

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

نان لواش 1 عدد

 

كره 10 گرم

 

پنیر سفید 100 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

خیار خرد كرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

نان را به مربع‌های 6 سانتیمتری ببرید، رویشان كره بمالید و در قالب مافین بگذارید.

آن‌گاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و 5-10 دقیقه بپزید تا  نان برشته شود و شكل بگیرد.

سپس پنیر و پیازچه و خیار را با هم مخلوط كنید و درون نان‌ها را با این مایه پر كنید و با گوجه‌فرنگی بیارائید.

یاد‌آوری: می‌توانید به جای نان لواش از خمیر فیلو نیز استفاده كنید، در این صورت به خمیر فیلو به قطر 40 سانتیمتر نیاز دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرآشپزی رمضانافطاریپنير و سبزی در سبد نانتغذیه در رمضانسحری تعداد بازديد: 1216 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است